Україна і Франція співпрацюватимуть у залізничній сфері

Поділитися:

Україна і Франція збираються почати нове плідне співробітництво в залізничній сфері. Це станеться в рамках перемовин змішаної міжурядової комісії з економічного співробітництва двох держав, як повідомляє міністр внутрішніх справ України для ЗМІ.

Чиновник вказав, що зовсім скоро сторони будуть готові підписати відповідну угоду, яка є вигідною і прибутковою для України.

На порядку денному стоїть успішне впровадження постачання та виробництва сучасних електричних локомотивів компанії ALSTOM.

Зокрема, домовленість буде припускати локалізацію відповідного виробництва саме на українських підприємствах. Це, своєю чергою, дозволить країні розвинути власну інфраструктуру.

Поки що Україна веде перемовини в цьому питанні з генеральним виконавчим директором компанії ALSTOM Анрі Пупар-Лафаржем. Зустріч пройшла у вівторок. Інтереси України в рамках перемовин представляв гендиректор “Укрзалізниці” Володимир Жмака.

Нагадаємо, що в липні комітет Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури проголосував за висловлення недовіри керівництву “Укрзалізниці”.

На цей час українські експерти вважають, що компанія “Укрзалізниця” наразі знаходиться в самому критичному стані за весь час свого існування.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу