У парламенті говорять, що на наступний рік коронавірусний фонд не передбачений

Поділитися:

Український парламент не передбачає повторне створення коронавірусного фонду на 2021 рік. Про це повідомляє голова Верховної Ради в ефірі одного з українських телеканалів.

За його словами, на цей час створення нового ковідного фонду не передбачається, хоча зараз в парламенті йдуть активні дискусії з приводу того, що країні все-таки потрібен запасний резерв.

“Сьогодні тривають дискусії в стінах парламенту, деякі фракції виступають про це, народні депутати говорять, що потрібно створювати додатковий окремий ковідний фонд», – сказав він.

Також чиновник виділив в даній проблематиці дві окремих точки зору: з одного боку, можна зробити окремий фонд, а з іншого, можна створити окремі фонди при Міносвіти, МОЗ, Міноборони, МВС і інших відомствах, робота яких пов’язана з боротьбою проти коронавірусу.

Нагадаємо, що з Україною стрімко закінчуються кошти фонду, який був створений для боротьби й протидії пандемії коронавірусу штаму COVID-19.

Гроші пішли на реалізацію місцевих виборів на полях України. Цікаво, що спочатку фонд налічував приблизно 65 млрд гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу