Роман Абрамович купив віллу в Ізраїлі за рекордну суму

Поділитися:

Мільярдер Роман Абрамович купив віллу в Ізраїлі за 226 млн шекелів, що складає 64,5 млн доларів.. За оцінкою ЗМІ, це найдорожча угода по житловій нерухомості в історії Ізраїлю.

Договір був укладений цієї весни, ще до настання глобальної кризи.

Площа ділянки складає 9,5 тис. Квадратних метрів. На території знаходяться дві будівлі, спроектовані архітектором Орлі Шрем. Це гостьовий будинок площею 1 тис. Квадратних метрів і основне житлове приміщення (2 тис. Квадратних метрів), в підвалі якого є робочі місця на десять комп’ютерів. Поруч з будівлями розташовуються тенісний корт і басейн на гідравлічної платформі, який можна перетворити в гостьову зону для проведення заходів.

Вілла була виставлена ​​на продаж два роки тому за 100 млн доларів. Абрамович вже жив в цьому будинку – він орендував житловий комплекс в минулому році з можливістю покупки.

Це третя нерухомість, яку придбав Абрамович в Ізраїлі за останнім роки. У 2015 році він купив бутик-готель Versano з підсобними приміщеннями і додається ділянкою. У 2019 олігарх придбав п’ятиповерховий офісний будинок площею 6,5 тис. Квадратних метрів з 120 паркувальними місцями, а також з правом будівництва додаткових 12 тис. Квадратних метрів.

Крім цього у Абрамовича є вілла в США в нео конструктивістському стилі, палац в стилі бароко у Франції, пентхауз в Лондоні, палац під Москвою і яхта, вартість якої оцінюють в 1,2 млрд доларів.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу