Нафту назвали ризикованим активом

Поділитися:

Через глобальної невизначеності, на нафтовому ринку слід очікувати збереження великої волатильності, відзначають експерти.

Аналітики повідомляють, що при подальшому негативному розвитку відносин між США і КНР, нафтові ф’ючерси будуть продовжувати дешевшати. Інвестори ж по всьому світу куди охочіше вкладаються в золото і держоблігації.

«Нафта слідує загальним макроекономічним тенденціям – вона поводиться як« ризикований актив »і дешевшає, при зміцненні активів-притулків», – відзначають економісти.

Раніше повідомлялося, що фахівці державної газодобувної компанії «Укргазвидобування» розповіли про ситуацію з цінами на бензин і дизельне паливо. Так, вартість палива росте, і це, за словами експертів, пов’язано з ростом цін на нафту і курсом долара, який теж став рости.

Нагадаємо, що ціни на нафту на міжнародних ринках почали зростати. На зростання ціни вплинули ослаблення долара США і погіршення відносин між США і Китаєм. Про це свідчать дані торгів на біржах.

Нафта марки Brent подорожчала на 21 центів до $ 43.52 за барель, а West Texas Intermediate (WTI) подорожчала на 27 центів до $ 41.34 за барель.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу