Нафта почала знижуватися в ціні

Поділитися:

Вартість лютневих ф’ючерсів на нафту марки Brent на – $ 49,02 за барель. Це – на 47 сотих процента нижче ціни на закриття попередньої сесії. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Ф’ючерси на північноморську суміш марки WTI з постачанням у січні подешевшали на пів відсотка. Зараз ці контракти коштують $ 46,01 за барель.

Експерти в очікуванні – майбутні ціни залежать від того, на скільки швидко почнуть використовувати вакцини від коронавірусу. Американські ЗМІ пишуть: більшість громадян США зможуть вакцинуватися впродовж першого кварталу наступного року. Минулого тижня ціни підтримували підсумки зустрічі ОПЕК+, а також ймовірність того, що уряд США прийме черговий пакет заходів підтримки економіки.

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі заявила, що законодавці завершують обговорення компромісного бюджетного плану. Чинний президент США Дональд Трамп і лідер республіканської більшості в Сенаті Мітч Макконнелл готові запропонувати пакет заходів підтримки економіки обсягом близько 900 мільярдів доларів.

Раніше повідомлялося про те, що «Укрнафта» заплатила 870 млн гривень податків за місяць. У компанії повідомляють, що завдяки податкам від «Укрнафти» найбільше поповнилися бюджети Сумської області – на 8,79 млн грн, Івано-Франківської області – на 4,89 млн грн і Полтавської області – на 3,35 млн грн.

Також ми писали про подешевшання нафти наприкінці листопада поточного року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу