“Мonobank” йде від Тігіпка

Поділитися:

Український банк “Мonobank” прийняв рішення не продовжувати співпрацю з банком Сергія Тігіпка “Таскомбанк” і вже від 1 червня розриває всі відносини. Про це повідомляє співзасновник “Monobank” Олег Гороховський.

За словами фахівця, після припинення співпраці у банку залишаться каси Універсал Банку, А-Банку і iBox.

Повідомляється, що таке рішення про розрив відносини керівництво банку прийняло через скарги на “Таскомбанк”, який відзначився поганим сервісом в обслуговуванні клієнтів.

Зокрема, на банк надходили скарги щодо проблем зі зняттям готівки. Відзначимо, що недавно “Таскомбанк” ввів обмеження на зняття готівки: тепер його клієнти можуть зняти суми, що не перевищують 150 тисяч гривень, тоді як законодавство України дозволяє здійснювати операції на суму в 400 тисяч гривні.

Відзначимо, що “Мonobank” є спільним дітищем “Універсал Банку” і команди “Fintech Band”.

Як повідомлялося раніше, минулого тижня Фонд гарантування вкладів фізичних осіб успішно реалізував на аукціоні продаж пул активів банку «Надра», загальні обсяги яких доходили до 28 млрд грн.

Підсумковим покупцем активів стало ТОВ «Фінансова компанія« Дніпрофінансгруп », яка висунула підсумкове пропозиція торгу розміром в 188,9 млн грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу