McDonald’s відкриє нові ресторани в Україні

Поділитися:

Американська компанія швидкого харчування McDonald’s вирішила збільшити свою присутність серед ресторанних мереж України. У компанії хочуть відкласти реконструкцію старих приміщень і вкласти кошти в створення нових кафе, як повідомляє генеральний директор мережі в Україні.

За словами фахівця, поточний пріоритети компанії по відношенню до розвитку бізнесу в Україні змінилися.

Ми відстрочили реконструкції ресторанів, а направили наші зусилля на те, щоб відкрити більше нових ресторанів. Ми не зменшували кількість відкриттів, ми змінюємо пріоритизації відповідно до ситуації, яка сьогодні відбувається“, – вказала генеральний директор мережі в Україні Юлія Бадрітдінова.

Як вказала директор, в 2019 році компанія також направила свої інвестиції на збільшення бізнесу і змогла відкрити близько п’яти нових точок McDonald’s на загальну суму в 500 млн гривень.

У поточному році компанія заговорила про ще більші плани, які передбачають збільшення фінансових вкладень і, як наслідок, збільшення чисельності нових закладів громадського харчування.

“Ми дуже відкриті, шукаємо найкращі локації і партнерів“, – резюмували в компанії, вказавши, що поки що віддають перевагу у цьому питанні центральним містам України.

Нагадаємо, що через карантин глобальні продажі мережі ресторанів швидкого харчування McDonald’s скоротилися на 30%. Тому керівництво компанії заявило про збільшення витрат на рекламу на $ 200 млн у міру відновлення ділової активності.

Хоча на даний момент попит на продукцію McDonald’s починає відновлюватися по всьому світу. Але порівнюючи продажу за 2019 рік, в квітні вони зменшилися на 39%, а в травні – на 21%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу