Комітет Ради підтримав нову кандидатуру на посаду міністра інфраструктури

Поділитися:

19 травня прем’єр-міністр України Денис Шмигаль запропонував призначити новим міністром інфраструктури чинного главу Укравтодору Олександра Кубракова. Відомо, що члени парламентського Комітету з питань транспорту та інфраструктури підтримали цю кандидатуру.

Так, своїм рішенням профільний комітет рекомендував Верховній Раді затвердити Кубракова на пост глави Мінінфраструктури.

Слід зазначити, що в засіданні взяли участь народні депутати, керівництво і представники Міністерства інфраструктури та Укравтодору.

Саме ж голосування за призначення нового глави Мінінфраструктури відбудеться на засіданні парламенту 20 травня, як і за призначення Олексія Любченка першим віце-прем’єром – міністром економіки, кандидатуру якого затвердив Комітет з питань економічної політики.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури України має намір заснувати ряд змін щодо порядку допуску приватних локомотивів до роботи на окремих маршрутах на залізничних шляхах загального користування. Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті відомства.

Раніше повідомлялося, що в парламент внесли подання про призначення трьох міністрів, замість раніше звільнених. Про те, що відповідне подання вніс прем’єр Денис Шмигаль – повідомила його прес-секретар Ольга Куришко.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу