До кінця року бюджет отримає 3 млрд. гривень від приватизації

Поділитися:

У Кабміні розповіли про те, що до кінця року Україна отримає 3 млрд гривень доходу від приватизації підприємств. Крім цього, уряд обіцяє оприлюднити список підприємств, які не підлягають приватизації.

“До кінця року ми очікуємо понад 3 млрд надходжень від приватизації. “Ковідними” законами ми заблокували велику приватизацію до кінця карантину, але все інше може приватизуватися. Ми, можливо, не будемо бачити гучних кейсів, як успішна приватизація готелю “Дніпро” … Проте приватизація буде, приватизація здійснюється і досить жваво готуються об’єкти до приватизації. Ми також від Кабінету Міністрів очікуємо перелік підприємств, що не підлягають приватизації “, – відзначають експерти.

Нагадаємо, що державний бюджет отримає 314 мільйонів гривень від продажу державного майна. Про це повідомляється на Facebook-сторінці Фонду державного майна України.

Згідно з наданими даними, сума інвестицій зросла більш ніж в два рази в порівнянні з березнем-травнем 2019 року.

Раніше повідомлялося, що український уряд має намір розвивати в Україні сферу IT: для цього в Кабінеті міністрів розробляють окремий законопроект, який повинен створити сприятливі умови для галузі. Про це повідомляє Міністерство фінансів України.

Вказується, що з такою ініціативою звернувся до уряду сам президент України Володимир Зеленський.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу