Члени наглядової ради “Нафтогазу” погодилися попрацювати ще рік

Поділитися:

Прийняли пропозицію від Кабміну. Члени наглядової ради “Нафтогазу” погодилися продовжити контракти ще на рік. Про це на засіданні уряду повідомила голова наглядової ради Клер Споттісвуд, інформують журналісти телеканалу “Перший Діловий“. Вона також повідомила про готовність співпрацювати із призначеним головою правління Нафтогазу.

Бути присутніми на засіданні членів наглядової ради запросив очільник уряду Денис Шмигаль. Він і запропонував їм залишитися, допоки не буде призначено новий склад на відкритому конкурсі.

Додамо, що за даними ЗМІ, минулого тижня відбулася зустріч між представниками Наглядової ради Нафтогазу та очільниками Уряду і Офісу президента. На ній членам наглядової ради було запропоновано надати умови, за яких вони готові залишитися на своїх посадах. І прем’єр погодився на продовження повноважень всіх членів наглядової ради на 1 рік і збереження на цей час нинішнього складу правління компанії . Також серед умов – виключення зі складу наглядової ради представника США Роберта Бенша. Саме він, нагадаємо, залишився у складі наглядової ради, коли інші подали у відставку після звільнення з посади голови правління компанії Андрія Коболєва.

Раніше повідомлялося, що наглядова рада «Нафтогазу» пішла у відставку. 5 з 6 членів Наглядової ради склали свої повноваження і припинили працювати в компанії з 14 травня. Заяви про звільнення подали Клер Споттісвуд, Бруно Лескуа, Людо ван дер Хейден, Юлія Ковалів і Наталія Бойко.

Також ми писали й про те, що призначення Вітренка до «Нафтогазу» перевірить НАБУ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу