Чернівецький машзавод продає 26 тисяч квадратів території

Поділитися:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Машзавод» виставило на продаж виробниче приміщення, розташоване у Чернівцях на вулиці Машинобудівників. Йдеться про територію площею 27 тисяч квадратних метрів, як повідомляє генеральний директор ТОВ «Машзавод» Віктор Сідляр.

За його словами, йдеться не про продаж самого заводу, оскільки його вартість оцінюється мільярдами. Він уточнив, що у планах продати ті приміщення, які підприємство взагалі не використало.

«Машзавод коштує мільярди, зараз йдеться про виробничі приміщення. Це комерційні відносини, я їх не коментую», – наголосив він.

При цьому відомо, що стартова ціна лота – 234 мільйони гривень. Аукціон мав відбутися 7 лютого, проте з невідомих причин поки що не відбувся. Нова дата проведення заходу поки що не називається.

Раніше недіючий «Одеський науково-дослідний інститут телевізійної техніки» пішов з молотка за ціною, що перевищує стартову у 2,6 раза.

Згідно з підсумками проведеного 4 лютого 2022 року аукціону, об’єкт нерухомості було продано за 90 мільйонів, а торги розпочиналися з 35 мільйонів гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу