«Укрпошта» обзаведеться кур’єрами

Поділитися:

Головний поштовий оператор української держави Укрпошта розділить послуги за сегментами.

У самій компанії уточнили, що доставку газет, рахунків і листів будуть здійснювати бабусі, як і раніше, а посилки, рекомендаційні листи, документи та інші послуги надаватиме молодь з рюкзаками, яка може швидко бігати. При цьому кур’єри будуть отримувати гроші за кожну доставку.

Разом з тим тут додали, що створити повноцінну модель компанію за стандартами DHL – не вдасться. Однак реформи будуть проведені, щоб залучити кваліфікованих співробітників.

Відзначимо, що “Укрпошта надає близько 50 послуг в 10,6 тисячах відділеннях по всій Україні, ще близько 1,2 тисяч відділень знаходиться на, некотролірованной України, території. Штат компанії налічує 76 тисяч працівників.

Нагадаємо, що на даний момент українці позбавлені можливості укладати з компанією НАК «Нафтогаз» України договору на поставку газу через посередників, проте незабаром компанія збирається задіяти в цьому процесі вітчизняні українські банки. Зокрема, в цьому питанні «Нафтогаз» збирається співпрацювати з такими банками, як «Приватбанк», «Ощадбанк» і «Укрпошта».

Також повідомлялося про злиття національного поштового оператора – компанії «Укрпошта» з держпідприємством «Укрпресс». На даний момент розпочато інтеграційний процес, який буде враховувати всі проблеми минулих років. Генеральний директор «Укрпошти» висловив надію, що весь процес піде по передбаченим етапах, а значить, можна буде зробити все швидко, чітко і, що важливо, вигідно з економічної точки зору.

Читайте також
25 Червня 2024 року - 18:36
Сьогодні ЄС провів першу міжурядову конференцію на рівні міністрів, щоб...
25 Червня 2024 року - 15:45
У червні аграріям нарахували за травень компенсації за придбану українську...
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...
18 Червня 2024 року - 18:47
Нового підвищення тарифів на світло в Україні найближчим часом не...