Вартість новорічного столу зросла на 7%

Поділитися:

Цього року новорічне застілля для українців обійдеться дорожче. Середня вартість продуктів зросла на 5-7%, як повідомляє виконавчий директор Українського дискусійного клубу у своєму коментарі для ЗМІ.

За його словами, ціна традиційного новорічного столу може підвищитися в межах 5-7%. Таку статистику фахівець привів в аналогії з минулим 2019 роком.

“Загальний індекс цін є дуже невеликим. Максимум відсотків на 5-7 зросте вартість (новорічного столу в цьому році – ред.) В порівнянні з торішнім столом“, – сказав він.

Також цікаво відзначити, що за розрахунками інших фахівців у 2019 році середній новорічний стіл для сім’ї з чотирьох осіб за вартістю продуктів обійшовся в 1620 гривень.

Нагадаємо, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов зробив заяву, в якій повідомив, що Міністерство охорони здоров’я не побачив того ефекту від карантину вихідного дня, на який розраховувала під час його призначення.

На додаток глава міністерства сказав, що Міністерство охорони здоров’я не буде рекомендувати й надалі використовувати цей інструмент для стримування зростання захворюваності коронавірусом в Україні.

Читайте також
11 Червня 2024 року - 11:48
Ринок праці у травні нагадував безлюдну пустелю: кількість шукачів та...
6 Червня 2024 року - 12:36
Кадровий дефіцит в Україні стає серйозною загрозою для економіки в...
31 Травня 2024 року - 17:54
Як повідомляє Reuters, кількість українців, які живуть у бідності, зросла...
31 Травня 2024 року - 14:42
28 травня на території МВЦ в м. Києві за підтримки...