Україна постачатиме солодощі і вино до Китаю

Поділитися:

Незабаром в китайських кондитерських можна буде насолодитися смаком українських солодощів і вина. Це можливо завдяки вдалій угоді між кондитерської галуззю України і китайськими компаніями-імпортерами, як свідчать дані прес-служби посольства України в Китаї.

Повідомляється, що зустріч представників сталася в рамках українсько-китайського онлайн бізнес-форуму, за підсумками якого азіатський партнер України активно зацікавився українською галузі.

«Представники китайських імпортних компаній, які взяли участь у заході, виявили жвавий інтерес до продукції українського виробництва», – йдеться в повідомленні посольства.

Вказується, що під час зустрічі вітчизняні виробники гідно презентували свої можливості і продукцію, а також анонсували майбутні плани галузі щодо виробництва.

Так, завдяки цьому китайський партнер вже розпочав активну підготовку до експорту українських солодощів, а також вин. Зокрема, на китайське онлайн-сховище Baidu вже завантажені відповідні каталоги з презентаціями українських делікатесів.

Нагадаємо, що Україна нарощує експорт заморожених ягід на територію країн ЄС: торгівля стала продуктивнішою в другій половині сезону.

Також Єгипет став активно закуповувати в Україні зерно. Країна придбала 240 тисяч тонн пшениці.

Читайте також
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...
18 Червня 2024 року - 18:47
Нового підвищення тарифів на світло в Україні найближчим часом не...
18 Червня 2024 року - 16:54
Кабінет Міністрів підтримав зміни до ліцензування перевізників, ініційовані Міністерством розвитку...
11 Червня 2024 року - 11:48
Ринок праці у травні нагадував безлюдну пустелю: кількість шукачів та...