Стали відомі підсумки «чорної п’ятниці» в Україні

Поділитися:

Українські банкіри прокоментували підсумки “чорної п’ятниці” в Україні. Тему прокоментував начальник управління розвитку карткового бізнесу і споживчого кредитування “Аккордбанка” для ЗМІ.

За словами фахівця, в період з 23 по 29 листопада в країні фіксувався незначне зростання транзакцій серед українців.

Він вказав, що в даний проміжок часу приріст розрахунків дещо знизився в порівнянні з результатами 2019 року. Зокрема, цей показник склав 38% в поточному році проти 47% у 2019 році.

“Таке зниження ми пов’язуємо з пандемією, що негативно позначається на фінансовому становищі та очікуваннях споживачів“, – прокоментував експерт.

Також він прокоментував, що рівень операцій серед українців, що перевищують суму в тисячу гривень, в ці дні збільшилася всього лише на 2% – до 5%.

Нагадаємо, що «Чорна п’ятниця» – це період шалених знижок. Традиційно вона починається в останній вікенд листопада, але українські магазини вже тиждень пропонують своїм покупцям товари за «смачним» цінами.

Головний розпродаж року – це прекрасна можливість придбати подарунки на Новий рік, джинси улюбленого бренду або що-небудь інше. Зазвичай знижки дозволяють заощадити.

Читайте також
11 Червня 2024 року - 11:48
Ринок праці у травні нагадував безлюдну пустелю: кількість шукачів та...
6 Червня 2024 року - 12:36
Кадровий дефіцит в Україні стає серйозною загрозою для економіки в...
31 Травня 2024 року - 17:54
Як повідомляє Reuters, кількість українців, які живуть у бідності, зросла...
31 Травня 2024 року - 14:42
28 травня на території МВЦ в м. Києві за підтримки...