Сьогодні Рада заслухає звіт ТСК з УЗ

Поділитися:

У середу, 16 лютого, український парламент має намір розглянути звіт тимчасової слідчої комісії з перевірки та оцінки стану державної компанії «Укрзалізниця». Про це йдеться на порядку денному з боку парламенту.

Зокрема, йдеться про розслідування можливої ​​бездіяльності, а також порушення законодавства України органами управління зазначеного підприємства, які призвели до значного погіршення технічного стану підприємства та основних виробничих показників.

Також на порядку денному Ради значиться розгляд закону №4210 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення процедур оборонного планування», закон про розмежування повноважень між центральним органом виконавчої влади про розмежування повноважень між центральним органом виконавчої влади (5847), окремі зміни до Митного кодексу України та ще декілька законопроектів.

Раніше в «Укрзалізниці» повідомили, що торги на постачання консультаційних послуг з модернізації вертикалі пасажирських перевезень АТ «УЗ» не пройшли 11 лютого через недостатню кількість учасників тендеру.

Зазначається, що «Укрзалізниця» очікує на більш конкурентну представленість учасників та відкрита до діалогу з потенційними постачальниками послуг.

Читайте також
26 Червня 2024 року - 16:12
Міністерство цифрової трансформації України представило Білу книгу, яка детально описує...
25 Червня 2024 року - 18:36
Сьогодні ЄС провів першу міжурядову конференцію на рівні міністрів, щоб...
25 Червня 2024 року - 15:45
У червні аграріям нарахували за травень компенсації за придбану українську...
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...