ОБСЄ підтримає ініціативи в Луганській області

Поділитися:

Під час робочої зустрічі в Сєвєродонецьку координатор проектів ОБСЄ в Україні Генрик Вілладсен заявив, що Організація зацікавлена ​​реалізовувати нові проекти в Луганській області.

Відомо, що в рамках співпраці з міжнародними партнерськими організаціями важливо докорінно змінити формат взаємодії – від отримання гуманітарної допомоги до реалізації спільних проектів і відновлення інфраструктури Луганщини.

«На цьому тижні представники російсько-окупаційної адміністрації зробили заяву про вихід боку з мирного процесу, що тягне за собою серйозні наслідки. Існує висока ймовірність військового загострення на сході України. Зараз ми спостерігаємо за ситуацією, проте життя на Луганщині не зупиняється », – сказав голова Луганської обласної державної адміністрації.

Слід зазначити, що прикладом такого проекту стане спільне з Донеччиною будівництво аеропорту поблизу від Краматорська.

Нагадаємо, що в ОБСЄ і ООН визнали, що українська влада навмисно саботує реалізацію Мінських угод. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив політичний оглядач Сергій Розенбаум.

Раніше повідомлялося, що в Організації з безпеки і співпраці в Європі вибрали нового голову. На цей раз відомство очолила міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде, яка зовсім скоро може приїхати з офіційним візитом в Україну.

Читайте також
26 Червня 2024 року - 16:12
Міністерство цифрової трансформації України представило Білу книгу, яка детально описує...
25 Червня 2024 року - 18:36
Сьогодні ЄС провів першу міжурядову конференцію на рівні міністрів, щоб...
25 Червня 2024 року - 15:45
У червні аграріям нарахували за травень компенсації за придбану українську...
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...