Нова пошта ввела обмеження

Поділитися:

У Новій пошті ввели нову систему правил відправлення посилок, чим не дуже задоволені клієнти компанії. Масове невдоволення сервісом користувачі висловлюють у своїх соціальних мережах.

Відзначимо, що за новим регламентом, що представлений на сайті «Нова Пошта Глобал», тепер з відділення можна буде відправляти вантаж довжиною в 1,2 м, коли як раніше в правилах була прописана довжина в 1,5 м.

За новими умовами клієнтам потрібно буде відправлятися безпосередньо до вантажного відділення компанії для того, щоб відправити посилку від 1,2 м, що не дуже зручно тим людям, які звикли оформляти відправлення відразу на пошті.

У той же час, менеджмент компанії вважає нові умови зручними для клієнтів, так як це знизить терміни доставки товару і підвищить його безпеку.

У компанії погодилися, що зараз такі зміни можуть здатися незручними через свою новизну, але пізніше українці освояться з новим сервісом і відчують більший комфорт.

Важливо сказати, що українці в 10 разів частіше замовляють міжнародні посилки, ніж відправляють їх. За січень – квітень цього року було оформлено 17,1 млн міжнародних поштових та експрес-відправлень. З них 15,6 млн штук – це імпорт, а 1,5 млн штук – експорт.

Також попит серед українців на товари китайської віртуального торгового майданчика AliExpress з моменту 2019 року зріс майже в півтора рази.

Читайте також
26 Червня 2024 року - 16:12
Міністерство цифрової трансформації України представило Білу книгу, яка детально описує...
25 Червня 2024 року - 18:36
Сьогодні ЄС провів першу міжурядову конференцію на рівні міністрів, щоб...
25 Червня 2024 року - 15:45
У червні аграріям нарахували за травень компенсації за придбану українську...
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...