Регулятор розповів, коли запрацює закон про криптовалюту

Поділитися:

У Національному банку України розповіли подробиці про закон «про віртуальні активи». Законопроект представлений в українському парламенті під номером №3637.

За словами директора департаменту стратегії та розвитку Національного банку України, відповідний закон стане працювати в Україні не раніше, ніж через півроку. Протягом цього часу країна зможе напрацювати відповідну базу додаткових законів.

«Закон про віртуальні активи передбачає півроку, як найменший термін, протягом якого закон набуде чинності. Цей час Нацбанку і Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку України відведений для напрацювання відповідної підзаконної бази», – сказав він.

Нагадаємо, що в середу, 22 вересня, український парламент проголосував за закон, який зобов’язав Кабмін розробити й ввести ще одну програму забезпечення громадян житлом. Про це свідчить постанова №5251.

Згідно з нормами закону, найближчим часом Кабінет Міністрів повинен підготувати та затвердити програму дій уряду щодо прийняття невідкладних заходів для реалізації права громадян на житло.

Читайте також
19 Червня 2024 року - 8:27
Від початку російського широкомасштабного вторгнення аграрний сектор зазнав збитків на...
18 Червня 2024 року - 18:47
Нового підвищення тарифів на світло в Україні найближчим часом не...
18 Червня 2024 року - 16:54
Кабінет Міністрів підтримав зміни до ліцензування перевізників, ініційовані Міністерством розвитку...
11 Червня 2024 року - 11:48
Ринок праці у травні нагадував безлюдну пустелю: кількість шукачів та...