Зеленського запросили в Антарктиду

Поділитися:

На офіційному порталі президента повідомили, що вперше в історії України глава держави поспілкувався з полярниками, які працюють на антарктичній станції “Академік Вернадський”.

Відомо, що президент Зеленський спілкувався з полярниками з нагоди 25-ї річниці заснування української антарктичної станції “Академік Вернадський”.

“Спасибі за те, що ви робите велику справу. За те, що ви робите українську справу в світовій історії. Я хочу вас привітати з великим ювілеєм – 25-річчям заснування Української станції ім. Академіка Вернадського. Для мене це велика честь – наживо поспілкуватися з вами. Ви робите велику щоденну роботу для розвитку науки. і ми зі свого боку хочемо і будемо підтримувати кожного з вас “, – зазначив Володимир Зеленський під час спілкування з вченими.

Крім того, начальник станції Юрій Отруба запросив Володимира Зеленського стати першим президентом України, який відвідає вітчизняну антарктичну станцію. Вчені також розповіли, що вони першими в світі визначають, як саме відбувається відновлення озонового шару.

Слід зазначити, що під час розмови полярники також попросили Володимира Зеленського про власний криголам, який допоміг би здійснювати їм дослідження без обмежень.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський офіційно заборонив мовлення телеканалів українського олігарха і за сумісництвом голови партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука. Йдеться про мовлення телеканалів «112 Україна», NewsOne і Zik.

Раніше повідомлялося, що Президент України Володимир Зеленський на початку 2021 вніс зміни в своє майнове становище. Так, глава держави задекларував 4,58 млн грн роялті. Відповідні зміни майнового стану глава держави відбив на сайті НАЗК 4 січня 2021 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу