За місяць на дороги пішло 4 млрд гривень з Коронавірусного фонду

Поділитися:

Згідно з даними розподілу коштів з “Коронавірусного” фонду, опублікованих 24 листопада, на будівництво і ремонт автодоріг протягом місяця було виділено 4 424,4 млн гривень.

Відомо, що протягом тижня розмір касових видатків, передбачених на будівництво, реконструкцію і ремонт доріг, знизився на 2 млн гривень. При цьому касові витрати на лікарні не змінилися – на будівництво медичних установ як і раніше витрачено лише 1 680,0 млн гривень.

Слід зазначити, що загальний обсяг витрат у вигляді лікарняних становить 1 746,9 млн гривень. Протягом місяця цифра збільшилася на 24,5 млн гривень. При цьому, рівень фінансової допомоги безробітним також виріс. Протягом місяця касові видатки, передбачені для безробітних збільшилася на 90,5 млн гривень.

Кількість виділених коштів на доплати медичним працівникам теж збільшилася. Так, місяць тому було виділено 2 746,8 млн грн, то на даний момент ця цифра становить 4 049,8 млн грн.

Крім цього, 2 481,2 млн гривень пішли на додаткові виплати військовим і поліцейським (протягом місяця – 34,4 млн гривень).

Нагадаємо, що новий законопроект був наданий бюджетним комітетом на розгляд Верховної Ради. Так, згідно з проектом закону, пропонується виділити майже 9 мільярдів гривень на потреби Коронавірусного фонду. Крім цього, автори законопроекту збираються виплатити борги шахтарям на суму понад мільярд гривень. Також в проекті закону вказані витрати на оплату тестів і кисню для Міністерства охорони здоров’я.

Раніше повідомлялося, що колишній радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Ігор Уманський висунув важкі звинувачення президенту Володимиру Зеленському та Кабміну в зникненні коштів з Фонду боротьби з коронавірусом.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ