За добу в Україні зареєстрували майже 1000 порушень карантину вихідного дня

Поділитися:

За минулі суботу 14 листопада – день старту карантину вихідного дня і половину неділі 15 листопада – всього по Україні виявлено 999 порушень припису уряду.

Про це 15 листопада повідомили в Національній поліції України. У різних містах, хоч і не скрізь, але працювали магазини госптоварів, ресторани й кафетерії.

Як повідомили правоохоронці, у щойно минулі вихідні були організовані поліційні рейди по місцях, які повинні бути закриті у вихідні. За підсумками рейдів поліціянти порушили дев’ять кримінальних проваджень по особливо злісних порушеннях карантину, а також склали 290 адмінпротоколів.

За даними Нацполіціі, лідером за кількістю порушень карантину вихідного дня виявилася Львівська область, де обмеження порушили 390 разів. У Києві карантин вихідного дня був порушений 121 раз.

Нагадаємо, сьогодні поліція виписала штраф спортклубу Порошенко за роботу в карантин вихідного дня.

Також раніше ми написали про те, що в Україні з 14 листопада почав діяти карантин вихідного дня. Практично у всіх містах пройшли масові мітинги й акції протесту,  розважальними закладами прокотилася хвиля штрафів і заборон.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу