Юрія Алерова приписують до справи «Укрбуду»

Поділитися:

Справа «Укрбуду» не полишає перших шпальт вітчизняних ЗМІ. А прізвище скандального Максима Микитася знову опиняється у центрі скандалу — чи то через його раптове звільнення з СІЗО та обмін на співпрацю зі слідством, чи то навіть через можливу причетність до цієї справи вищих експосадовців держави. Про це повідомили журналісті «Першого Ділового».

А от нині говорять про ще одного фігуранта — екскомандувача Нацгвардії Юрія Алерова, якому Вищий антикорупційний суд відмовив у зміні запобіжного заходу. Як відомо, Алерова підозрюють у причетності до корупційних схем із квартирами для Нацгвардії на Печерську на більше ніж 81 мільйон гривень.

Слідство встановило: Аллеров міг отримати хабар за обмін квартир у ЖК «Аристократ» на квартири в ЖК «Оберіг» на околиці столиці. Ідеться про 125 тисяч доларів. Крім того, Аллерову передали квартиру площею 76 кв. м і вартістю 1,82 млн гривень. Її оформили на близьку родичку екскомандувача. Також слідство встановило факти використання Микитасем і посадовими особами компанії-забудовника офіційних документів, які використовувалися в цій схемі.

Раніше повідомлялося про те, що Микитась обіцяв сховище ядерних відходів в обмін на квартири.

Також ми писали й про те, що Максим Микитась відшкодував Нацгвардії 50 млн гривень збитку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу