ЄС виходить з карантину

Поділитися:

Європа починає поступово відходити від карантинних обмежень, введених у зв’язку з другою хвилею пандемії коронавірусу. Після місячного карантину, коли можна було торгувати тільки товарами першої необхідності, магазини відкриваються у швейцарському кантоні Женева. Про це повідомили журналісти «Першого Ділового».

Магазини іграшок, готового одягу та книжкові нарешті відкрилися і в Парижі. Таким чином комерсанти не залишаться без покупців в найприбутковіший для них передріздвяний період. Перших суботніх відвідувачів задоволені продавці вітали оплесками.

Торгівля відновлюється також і по всій Польщі, в тому числі в місті Кельце. Але господарі магазинів повинні як і раніше дотримуватися деяких обмежень: в приміщенні може знаходиться тільки один покупець на 10-ти квадратних метрах.

У Болгарії, навпаки, люди насолоджуються останнім днем, коли вони можуть вільно відвідувати магазини й ресторани. З наступного тижня тут вводяться карантинні обмеження через те, що в країні зафіксовано наймасштабніше зростання числа заражених в Євросоюзі.

Раніше повідомлялося про те, що українцям обіцяють не закривати школи та садки під час локдауну.

Натомість мер столиці пообіцяв, що у Києві не будуть обмежувати роботу метро і транспорту під час локдауну.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ