Втеча чиновників з України зараз прирівнюється до дизертирства

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський останнім часом проводить активні переговори зі світовими лідерами. Головною темою обговорення є безпека у країні та пошук рішень конфліктних ситуацій. Весь світ говорить про ймовірне вторгнення Росії на територію України та про військовий напад – ситуація максимально напружена.

Настільки критичний стан зобов’язує всіх представників влади та керівників будь-якого рівня вести серйозну підготовку до будь-якого можливого результату. Чиновникам необхідно перебувати на своїх робочих місцях для абсолютної готовності діяти швидко та ефективно.

Залишати країну в такий час – неприпустимо і прирівнюється до дезертирства. Населення України стривожене і налякане, тому політичні діячі зобов’язані показувати своїм прикладом рішучість і твердість, а не демонструвати боягузливу втечу.

Український парламент працює наразі у штатному режимі, а за необхідності зможе працювати й у цілодобовому.

Про це заявив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій і груп Верховної Ради в понеділок, 14 лютого.

“Я повідомляю, що Верховна Рада працює постійно в штатному режимі, а за необхідності – 24/7, щоб забезпечити виконання всіх функцій, покладених на парламент”, – сказав Стефанчук.

У понеділок, 14 лютого,  о 16:00 має відбутися засідання РНБО (за участю силовиків і голів фракцій Ради), а о 19:00 на нараду за участю президента Зеленського зберуться “Слуги народу”.

Нагадуємо, що Україна рекомендує тимчасово не літати над Чорним морем. Офіційно опубліковано попередження про існування потенційної небезпеки у повітряному просторі над Чорним морем.

Раніше ми повідомляли, що Байден поговорив із Зеленським. Головною темою для обговорення стала ситуація із безпекою в Україні.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ