Водіїв-порушників відправлять на перенавчання

Поділитися:

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що для порушників ПДР буде посилено покарання.  Зокрема, їх будуть направляти на повторне навчання.

За словами радника міністра внутрішніх справ Володимира Мартиненка, якщо водій порушував правила кілька разів, його можуть відправити на перенавчання, щоб він міг підтвердити, чи вміє він керувати транспортним засобом і чи знає правила дорожнього руху. Про це він сказав в ефірі каналу «Україна 24″.

Він запевнив, що це поки лише ініціатива. “Але якщо не буде зменшуватися кількість порушників, то ми перейдемо до практичного застосування”, – зазначив він.

За його даними, за тиждень роботи камери автофіксації було зафіксовано понад 200 тисяч
порушень. Поки що це стосується тільки Київської області та столиці, де з 1 червня запрацювали  камери автоматичної фіксації.

Вже через 3 дні після введення на дорогах автоматичної відео-та фотофіксації порушення правил дорожнього руху 2400 водіїв отримали так звані «листи щастя». Ще через 2 дня кількість «щасливчиків» збільшилася до 200 000 чоловік.

Систему автофіксації порушень на дорогах слідом за Києвом і Київською областю поширять і на Львівську область. Про це заявив міністр інфраструктури України Владислав Криклій. На  Львівщині буде встановлено п’ять комплексів автоматичної фіксації.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ