ВМС США доставлять в Україну медичне обладнання

Поділитися:

Солдати з Командування систем постачання озброєння Військово-морських сил США доставлять в Україну медичне обладнання на суму понад 3,2 мільйона доларів. Відомо, що проект реалізується в рамках Ініціативи безпеки допомоги Україні в США.

“У нас було понад 200 комерційних піддонів і був ряд складних проблем, що виникли між постачальником в пункті загальної консолідації в Пенсільванії і нашими партнерами в Україні”, – повідомила керівник відділу логістики в системах постачання ВМС США Колін Дістель-Сміт.

Слід зазначити, що для вирішення проблем своєчасно і ефективно, задіяли фахівців з питань медичної логістики з резерву армії США.

При цьому солдати використовували свій час з щорічного періоду тренування в штаті Пенсільванія, щоб дізнатися, розподіляти, перевіряти і провести інвентар більше ніж 5000 одиниць товару.

Так, товар був доставлений в Україну в грудні і успішно пройшов митницю.

Нагадаємо, що в Офісі президента заявили, що адміністрація нового президента США Джо Байдена повинна забезпечити посилення торговельних відносин з Україною. Експерти також заявляють про доцільність створення зони вільної торгівлі з США.

Раніше повідомлялося, що Канада готова надати Україні необхідне медичне обладнання та препарати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу