Влада Києва відмовилися від суду із забудовником, щоб зберегти заповідник

Поділитися:

Київрада відкликала свою апеляційну скаргу на рішення Окружного адмінсуду Києва, яким було скасовано рішення Київради «Про оголошення природної території ландшафтним заказником місцевого значення «Зелена мрія». Про це йдеться у постанові суду.

Відтак, заповідником було оголошено територію площею 0,26 га по вул. Відпочинку, 25 у Святошинському районі. Зазначалося, що там є залишки вікової діброви, яка має велике рекреаційне значення.

Згідно з інформацією, ця ділянка знаходиться у власності ТОВ «Вуд Гейтс», яка оскаржила рішення Київради в суді. Так, 25 червня Окружний адміністративний суд міста Києва(ОАСК) задовольнив позов фірми, визнавши протиправним і скасувавши рішення міської ради. Суд прийшов до висновку, що Київрада, приймаючи вказане рішення, діяла не в рамках законодавства.

У свою чергу Київрада оскаржила це рішення. Проте, 26 серпня, до відкриття провадження у справі, подав клопотання про відкликання своєї апеляційної скарги.

Нагадаємо, торгові марки компанії «Київмедпрепарат», яка належить олігарху Костянтину Жеваго – більше не під арештом. Відповідне рішення ухвалив Київський апеляційний суд, скасувавши попередню ухвалу Печерського суду.

Також ми повідомляли, на ЗАТ АК «Київводоканал» працівники Державної екологічної інспекції проводять позапланову перевірку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу