Видавці фіксують зростання продажів книг у кілька разів

Поділитися:

Після реалізації програми «є-Підтримка» суттєво зріс продаж книг, у тому числі й українською мовою.

Стало відомо, що за підрахунками аналітиків, 250 мільйонів гривень із усіх виданих на сьогодні «тисяч Зеленського» пішли на купівлю книжок різних жанрів. І ця цифра свідчить про перевагу вибору громадян, на що витратити «незаплановані» гроші.

Видавці книг та власники книгарень розповідають, що зацікавленість українців у літературі зростає щодня. У деяких магазинах продажі за останній місяць зросли втричі, порівнюючи їх із попереднім роком.

Багато хто навіть пропонує запровадити програму «є-Підтримка» на щорічній основі, щоб мотивувати людей читати, просувати українську літературу, підвищувати рівень знань, ерудицію та інтелект нації. Окрім цього, відповідний проект – безумовна підтримка українського бізнесу, причому як у великих містах, так і в невеликих населених пунктах.

До речі, книжки почали купувати з перших днів отримання тисячі на віртуальні картки за програмою «є-Підтримка». Видавці, у свою чергу, сподіваються, що ця тенденція продовжиться і на початку 2022 року.

На другому місці за пріоритетністю використання тисячі гривень знаходяться залізничні квитки. Проте в даному випадку значну роль відіграли святкові дні, коли багато кому важливо і треба виїхати до родичів, на відпочинок, у справах.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу