ВеСело – новий проект ресурсу depo.ua

ВеСело
Поділитися:

На сайті https://www.depo.ua/стартує новий, виключно позитивний спецпроект, присвячений звичайним українським селам, тому що села, в яких є свої музичні колективи, художні галереї, комунікаційні хаби і вдалі стартами, – так, це і є самі звичайні наші села, в яких живуть звичайні українці, завдяки яким нам просто не нудно жити.

В першу чергу ми познайомимо вас з тими селами, які відзначилися своїми жителями, інакше кажучи – з селами, де звичайне життя сільської глибинки в один момент чомусь пішло не так. Чому одне село, прекрасне в своїй природі і з чудовим історичним корінням, так і залишається куточком тихого забуття, а друге гримить на всю країну своїми викрутасами? Чому з одного села люди їдуть і тільки згадують його як дитячу казку, а в друге приїжджає молодь, підкуплена місцевим оптимізмом і позитивом? Ось в цьому ми і спробуємо розібратися.Ми поїдемо в П’ятничани Хмельницької області, щоб дізнатися, як же так вийшло, що в селі з населенням менше 600 чоловік раптом звідкись матеріалізувався «Лісапетний батальйон», а в підсумку тут же, в невеликому селі, виник цілий фестиваль жартівливої ​​пісні «Лісапет фест», куди з’їжджаються колективи зі всієї України. Ми відвідаємо Тур’ї Ремети і скуштуємо жаб’ячі лапки – ті самі, які звідси відправляють навіть до Франції, з’їздимо і в Нижню Апшу, де місцеві жителі роблять вурду, українську «віагру», а живуть в 60-кімнатних будинках.

Ми поїдемо в вінницьку Четвертинівку, щоб подивитися місцеву картинну галерею, а в черкаських Степанцях дізнаємося, навіщо місцевій молоді «Степ-Хаб».Мало того – через наші соціальні мережі ми пропонуємо всім бажаючим приєднатися до проекту, написати нам про своє рідне село, запросити наших журналістів і зробити своє село знаменитим.За підсумками сезону проекту (літо-осінь 2020 р.) ми проведемо голосування на сайті та в соціальних мережах, яке село з нашого туру в підсумку здасться вам самим веселим і незвичайним, там ми встановимо свій пам’ятний знак, а жителів села очікує додатковий сюрприз від спонсора проекту. Приєднуйтесь! Давайте зробимо відомими свої села – те саме джерело невичерпного українського оптимізму, кмітливості і вміння адаптуватися до будь-яких умов.

Прес-служба ВГ «Картель» Тел.: 050-337-30-33 [email protected]

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу