В ЄС закликали Україну розслідувати махінації з «Приватбанком»

Поділитися:

В Євросоюзі закликали Україну до необхідності гарантувати всередині країни незалежність всім антикорупційним інститутам і організаціям. Також Жозеп Боррель, високий представник Європейського союзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки, наполягає на тому, що потрібно продовжувати розслідування справ і махінацій з «ПриватБанком». Такий висновок було зроблено після того, як завершилося засідання Ради асоціації Україна-Євросоюз в Брюсселі.

Важливим пунктом змін в країні Боррель вважає відновлення громадської довіри громадян до роботи судової системи. Також важливо і виконання заявлених раніше антикорупційних заходів.

Раніше повідомлялося, що корупція в будівництві досягла 10 млрд гривень. Відомо, що причин для корупції у сфері будівництва багато, але основна — занадто застаріла система державних нормативів. Тому практично кожен проект не може бути виконаний без порушень.

Також ми писали й про те, що корупція на «УЗ» залишається високою. Ця корупція стосується як середньої, так і високої планки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу