В Україну йде похолодання і перший сніг

Поділитися:

З завтрашнього дня, з чотирнадцятого жовтня, осінь в нашій країні практично остаточно вступає в свої права, несучи з собою сильний вітер штормового різновиду та мокрий сніг майже на всій території України.

Про це інформує прес-служба УкрГідрометцентру України.

Як повідомляють синоптики, стовпчик термометра опуститься до плюс 6 градусів за Цельсієм.

У багатьох регіонах України пройдуть дощі з мокрим снігом. Наприклад, дощі проллються в Карпатах. Правда, вже шістнадцятого жовтня погода трохи покращає: в більшості областей, крім південних, невеликі дощі.

Але завтра, 14 жовтня, в Одеській області будуть дощі з грозами і поривами вітру 15-20 метрів в секунду.

У гірських районах країни випаде мокрий сніг.

Температура в західній частині, в четвер і п’ятницю, також в північних областях, вночі плюс 4 плюс 10, вдень плюс 10 плюс 16, на решті території вночі плюс 8 плюс 14, вдень плюс 17 плюс 23; на високогір’ї Карпат вночі та вдень 0 + 6 тепла.

Уже сьогодні, 13 жовтня пройшли дощі в Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській та Миколаївській областях.

Нагадаємо, за повідомленням Укргідрометцентру, з 6 по 8 жовтня майже всюди, крім півдня та сходу країни, очікувалися істотні опади.

Також раніше ми повідомляли, що в квітні мерія Одеси звернулася до жителів міста з проханням, утриматися від поїздок на автомобілі, не залишати свій особистий транспорт під деревами і без зайвої потреби виходити на вулицю.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу