В Україні черговий антирекорд по хворих на коронавірус

Поділитися:

24 червня Україна поставила новий антирекорд за кількістю підтверджених випадків інфікування коронавірусом. За останню добу COVID-19 захворіло 940 осіб.

«Епідеміологічна ситуація вкрай напружена і небезпечна! Через недбале ставлення до основних інструкцій і рекомендацій з протидії епідемії ми маємо страшний результат – кількість хворих збільшилася втричі. Пам’ятайте: 940 – це не просто цифри. Під кожною з них – життя людини », – зазначено в повідомленні.

Також, в уряді заявили, що 22 червня Україна була включена в список країн з так званої “червоної зони”. Там виявляються держави, де спостерігається серйозний стрибок поширення коронавирусной інфекції. Попадання в цю категорію країн означає неготовність до відновлення міжнародного авіасполучення.

Нагадаємо, що в мерії Києва повідомили про те, що власники торгових мереж і закладів громадського харчування столиці зобов’язані організувати тестування співробітників на COVID-19.

Раніше повідомлялося, що станом на 19 червня 2020 року державні замовники здійснили закупівель на суму 4,3 мільярда гривень. 14 відсотків з цієї суми склали закупівлі структур, підпорядкованих МВС. Структури Міністерства внутрішніх справ (МВС) провели публічних закупівель на більш ніж 600 млн гривень в рамках протидії коронавірус.

 

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ