В «Укравтодорі» створюють фірми під тендери

Поділитися:

У квітні в Україні була створена компанія «Автодор Консалтинг». Вона буде «консультувати» дорожників за 3% від суми підписаних договорів.

Її створили радник голови компанії Укравтодор Вадим Олійник і тоді ще керівник сектора інфраструктури Офісу ефективного регулювання Владислав Притоманова.

Як повідомили журналісти програми «Наші гроші з Денисом Беругом», посилаючись на інформацію від учасників ринку, згідно з умовами підписаного договору підприємство повинно платити фірмі Олійника-Притоманова гроші за «комплексний супровід діяльності в сфері державних закупівель», а в разі перемоги на окремому тендері – винагороду в сумі 3% від суми укладеного договору.

14 травня Офіс ефективного регулювання заявив, що припиняє співпрацю з керівником сектору «Інфраструктура» Владиславом Притоманова і Вадимом Олійником «через виявлений конфлікт інтересів».

Разом з тим сам Олійник заявив, що для нього одночасно радити Укравтодор і консультувати бізнес, не є проблемою.

Нагадаємо, колишній голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Турінок, якого в цю середу відправили у відставку, може стати новим заступником голови «Укравтодору». Його призначення просуває заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов.

Як пишуть у четвер, 21 травня, «Букви», на посаді очільника області він не зміг показати високих результатів, а саме головне не зміг знайти спільної мови з депутатами президентської фракції.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ