В Раду внесли законопроект про накопичувальні пенсії

Поділитися:

В Мінсоцполітики закликали депутатів підтримати законопроект «Про накопичувальному пенсійному забезпеченні», який вже зареєстрований у Верховній Раді. Про це розповіли в прес-службі міністерства.

У міністерстві соціальної політики підкреслили, що даний законопроект важливо прийняти вже до кінця поточного року.

«Мінсоцполітики повністю підтримує його ідею як основу для впровадження другого рівня і необхідність його прийняття до кінця року з урахуванням наданих пропозицій, які знизять корупційні ризики» – сказала міністр Марина Лазебная.
Крім того, Лазебная підкреслила провідну роль у формуванні надійності пенсійного накопичення Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку і Національного банку України і запропонувала передбачити у Стратегії розвитку фінансового сектора України до 2025 року конкретні заходи щодо створення дієвої системи захисту і забезпечення пенсійних накопичень громадян у другому і третьому рівнях накопичувальної системи.

Нагадаємо, Денис Шмигаль в своєму виступі на одному з бізнес-форумів поділився своїми думками з приводу майбутнього нашої країни. Так, серед головних пріоритетів у розвитку він назвав створення накопичувальної пенсійної системи, Фондового ринку.

Також Пенсійний фонд України розробив і впровадив новий мобільний додаток, яке отримало назву «Пенсія в смартфоні».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу