В Офісі президента зацікавилися проблемою з касовими апаратами

Поділитися:

Уже кілька місяців народні депутати не реагують на проблему обов’язкового введення касових апаратів для ФОП. Тому президент України вирішив взяти цю справу під особистий контроль.

“Президент хоче отримати аргументи всіх сторін і більш глибоко вивчити проблематику. Сьогодні президент екстрено вирішив провести відповідний селектор і отримати ґрунтовні коментарі від усіх зацікавлених сторін”, – вказує джерело в Офісі президента.

Відомо, що цією темою займається і керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Тому парламенту потрібно знайти рішення, яке врахує інтереси держави і всіх платників податків, в тому числі протестуючих підприємців.

Нагадаємо, що ресторатори України оголосили акції протесту в 23 містах проти потенційного карантину вихідного дня.

Працівники громадського харчування планують вийти на вулиці. Люди обурені обмеженням часу роботи, яка раніше вже запровадив уряд, і можливим повним закриттям закладів на вихідні – коли працювати зможуть тільки магазини, аптеки, ветеринарні клініки і АЗС.

Раніше повідомлялося, що 7% українців переконані, що розширення застосування касових апаратів – це утиск малого бізнесу, тоді як 51% вважає, що це наведе порядок в сфері сплати податків. Такими є результати опитування, проведеного соціологічною групою «Рейтинг».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу