В Одесі почали перевірку аварійних будинків

Поділитися:

В Одесі сервіс житлово-комунальних послуг департаменту міського господарства вирішив взятися за інфраструктурну складову регіону і проведе окремий моніторинг стану старих будівель. Щодо відповідної ініціативи розпорядився в.о. заступника міського голови-директор департаменту міського господарства Дмитро Жеман, передає прес-служба міської ради Одеси.

За даними відомства, перевіряти в першу чергу будуть ту категорію будинків, поблизу яких були зведені новобудови. Також будуть перевірені ділянки, біля яких незабаром плануються масштабні будівельні проекти.

Повідомляється, що до такого рішення місцева влада прийшла через нещодавні випадки, що потягли за собою зрушення будівель. Інціденти трапилися на вулицях Торговій та Середньофонтанській.

У зв’язку з цим ми проводимо інвентаризацію старих будинків в центральній частині Одеси“, – йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, в Одесі в четвер пізно ввечері, 21 травня обвалився житловий будинок. За попередніми даними, в результаті обвалу ніхто не постраждав.

Також трагедія сталася і 8 травня: щастя, ніхто з місцевих жителів також не постраждав. Як повідомляє місцеве управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, обвал стався на Польському спуску.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу