УЗ відмовилася співпрацювати з Deutsche Bahn

Поділитися:

Новий керівник компанії «Укрзалізниця» зробив заяву, суть якого звелася до відсутності необхідності співпрацювати з однією з кращих в Європі компаній в залізничному сегменті — Deutsche Bahn. Володимир Жмак, зокрема, підкреслив, що зараз немає сенсу в залученні європейських фахівців.

У своєму коментарі з цього приводу Жмак підкреслив, що Німеччина має розвинену мережу автомобільних доріг, тому залізничні вантажні перевезення там не настільки критично необхідні, як у нас. Це дещо змінює концепцію і робить досвід Німеччини не актуальним в нинішні часи.

Після цього Володимир Жмак зробив анонс майбутнього призначення на посаду відповідального за вантажні перевезення залізницею. Для цієї ролі він підібрав досвідченого грузинського фахівця Іраклія Езугбаі. Також новий очільник «Укрзалізниці» підкреслив, що грузинський колега має величезний досвід роботи та вважається фахівцем високого рівня у своїй галузі.

Раніше повідомлялося про те, що існує проблема з тарифами на перевезення, її не вирішити коефіцієнтами. Думка експерта було висловлено в ефірі нашого телеканалу.

Також ми писали про те, що УЗ закупить запчастини у Російської Федерації, причому ціна їх буде в 7 разів вище, ніж стандартна.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ