Уряд погрожує взятися за таксистів без ліцензії

Поділитися:

У Кабінеті Міністрів України збираються простимулювати діяльність тих служб таксі, які мають в своєму розпорядженні офіційну ліцензію. Про це в четвер, 14 травня, повідомляє міністр інфраструктури України Владислав Криклій в ефірі програми “Сніданок з 1+1“.

Як зазначив чиновник, зараз в Україні діяльність найбільш популярних служб таксі належним чином не ліцензована, що є нічим іншим, як проявом так званого “карбулінга”.

Міністр заявив, що в перелік таких служб входять такі всім відомі назви фірм, як “Убер”, “Уклон” та інші сервіси з перевезень.

У своїй заяві Криклій анонсував, що незабаром уряд збирається додатково допомогти тим службам, які офіційно оформляють свою діяльність з належною медстраховкою, перевірками, сплатою податків і іншими фінансовими витратами, а також незручностями.

При цьому докладніше про додаткові пільги для таких служб чиновник не розповів.

Це один із стимулів, щоб вийти з тіні“, – заявив міністр інфраструктури в прямому ефірі програми.

Як повідомлялося раніше, робота метрополітену в Києві, Харкові та Дніпрі буде запущена не одночасно. Кабінет міністрів України буде приймати рішення про відкриття метрополітену, враховуючи епідемічну ситуацію в кожному з трьох міст.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу