Уряд планує продовжити карантин до 31 грудня

Поділитися:

В Україні хочуть продовжити карантин, пов’язано це з постійним збільшенням кількості тих, що заразилися вірусом Covid-19. Йдеться про продовження карантину до 31 грудня 2020 року.

Серед найголовніших моментів продовження карантину буде розглядатися дистанційне навчання для студентів і школярів — в цьому середовищі кількість хворих збільшується, а створити всі умови для соціальної дистанції практично неможливо. Студентам вузів рекомендують роз’їхатися з гуртожитків по домівках. Також важливо і те, що знову будуть обмежені годинник і умови роботи закладів громадського харчування.

Кабінет міністрів розгляне питання про продовження карантину 13 жовтня, рішення повинно бути прийнято до кінця дня. Канікули для школярів поки що заплановані на два тижні — з 15 по 30 жовтня. Після їх закінчення в МОН та Кабмін вирішать, яким буде навчання надалі.

Раніше повідомлялося про те, що на карантин через спалах коронавірусу зачинився один з найбільших вузів країни — КМУ ім. Шевченка. Студенти перейшли на онлайн-формат навчання.

Також ми писали про те, що українці за час карантину з початку березня відклали не менше 2 млрд гривень.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ