Уряд хоче дерегулювати трудові відносини

Поділитися:

Український уряд має на меті підтримати закон стосовно дерегуляції трудових відносин, покликаний модернізувати та лібералізувати трудове законодавство України. Зокрема, таке рішення ухвалили на засіданні, яке пройшло 14 квітня. Йдеться про перебільшену бюрократизацію у всіх процесах, що сповільнює їх. Також законопроект спрямований на легалізацію праці найманих працівників у всіх сферах.

Серед головних тез є зменшення кількості документів (кадрових та інших), осучаснення багатьох питань, пов’язаних з матеріальною та іншими видами відповідальності, спрощення процедур при влаштуванні на роботу тощо.

Раніше повідомлялося, що парламент хоче вдосконалити приватизаційне законодавство. Відомо, що зазначені проекти законів розроблені за активної участі Фонду державного майна, народних депутатів Верховної Ради України, Офісу простих рішень і результатів, а також пройшли широке експертне обговорення, отримали позитивні оцінки від представників бізнес-середовища та були підтримані Національною Радою Реформ при Президентові України.

Також ми писали й про те, що Мінекономіки буде модернізувати трудове законодавство. У Мінекономіки підкреслили, що в цьому відношенні точка зору підприємців вкрай важлива, тому відомство закликає їх пройти відповідне анонімне опитування, яке буде доступне до 24 грудня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу