«Укрпошта» вимикає термінали у відділеннях

Поділитися:

Глава “Укрпошти” Ігор Смілянський заявив, що з 19 травня у всіх відділеннях компанії будуть вимкнені банківські термінали. З цього дня всі поштові відділення працюватимуть тільки з терміналами “Укрпошти”.

Крім того, глава “Укрпошти” повідомив, чи зможуть українці отримати банківські послуги в поштових відділеннях, якщо там не буде терміналу.

“Відсьогодні, моїм наказом, вимикаються всі термінали сторонніх банків у відділеннях” Укрпошти “. Там тепер стоятимуть тільки наші термінали. А там де їх поки немає, можна отримати послуги через готівкові кошти”, – пояснив Ігор Смілянський.

Нагадаємо, що в «Укрпошті» хочуть купити власний банк. Про це повідомляє генеральний директор компанії на своїй сторінці в Facebook. За словами чиновника, компанія хоче купити невеликий банк, у якого не було б проблемних активів або великої кількості відділень.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики заявили, що планують в майбутньому відмовитися від послуг «Укрпошти» з доставки пенсій. Як пояснили у відомстві, це пов’язано зі зростанням тарифу по доставці пенсій, чого домоглася «Укрпошта». Це в підсумку підвищить вартість доставки однієї пенсії з 60-ти до понад 100 гривень.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу