Українцям пропонують сезонні роботи

Поділитися:

Сезонна робота передбачає щоденні виплати. Це і є один із головних плюсів такого працевлаштування. Зараз, напередодні свят, ще й є можливість підзаробити особливо тим, хто перебуває в пошуку роботи або має змінний графік.

В Україні останнім часом суттєво зросла кількість вакансій, що пропонують сезонну роботу: продавець ялинок, кухар, охоронець та інші подібні пропозиції, які здебільшого належать до сфери послуг.

Найпоширеніша робота – це продавець ялинок та охоронець цих ялинок. Тобто продавець виходить вранці, отримує зарплату ввечері (в основному вона нараховується відповідно до обговореного з роботодавцем відсотка продажів) і йде до наступної зміни. Потім у ніч на цю саму точку надходить охоронець, який отримує зарплату у вигляді фіксованого окладу. Нині це приблизно 500 гривень за ніч.

Найбільш прибуткова робота є для кухарів, що спеціалізуються на приготуванні напою на основі вина – глінтвейну. Таких точок по всій Україні дуже багато, попит на Новорічні свята досить високий. Продавцям пропонують у середньому 700-800 гривень за зміну.

Найбільше вакансій відкрито відповідно у великих містах, таких як Київ, Харків, Дніпро. Заробітні плати також різні, залежно від локації та попиту.

Раніше ми писали, який середній розмір окладу в Україні.

Також ми повідомляли, що з України з початку року та протягом десяти місяців виїхали і ще не повернулися 660 тисяч 302 українці. Такий показник є рекордним за останні 11 років.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу