Українці влаштували акцію протесту під офісом ДТЕК у Маріуполі

Поділитися:

Терпець урвався: українці вимагають пояснень від ДТЕК, і зібралися на акцію протесту біля офісу підприємства у Маріуполі, з’ясували журналісти «Першого Ділового» телеканалу.

Вимагають припинити відключення електроенергії, налагодити роботу контакт-центру та врегулювати ситуацію зі стрибками напруги в мережі. Місцеві кажуть, що знеструмлення відбувається щомісяця, до 12-16 години. І навіть у новорічно-різдвяні свята монополіст залишив без світла десятки тисяч споживачів.

Це все через зношені електромережі, які компанія не поспішає модернізувати. З настанням опалювального сезону аварійні відключення світла стали масовими та відбуваються у всіх регіонах. Українці вже запідозрили, що через відсутність вугілля в країні фактично почалися віялові відключення електрики, які просто маскуються під планові ремонти мереж.

Інакше як пояснити, що регулятор не помічає зловживань монопольним становищем на ринку. А між тим у заручниках ДТЕК опинилися сотні житлових будинків і підприємства, які зазнають збитків через зупинку виробництва.

Тим часом ДТЕК попередив киян про масове відключення електрики з 13 січня 2021 року.

Нагадаємо, згідно з українським законодавством, споживачі електроенергії, у яких було виявлено та зафіксовано порушення та недотримання обленерго гарантованих стандартів якості щодо забезпечення електрикою, мають право отримати компенсацію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу