Українці почали обмежувати себе в пересуваннях через пандемію

Поділитися:

Через пандемію коронавірусу українці стали ходити та пересуватися менше. Про це свідчать дані про пересування з боку сервісів Apple і Google.

Вказується, що така негативна динаміка спостерігається за підсумками минулого тижня. Зокрема, українці скоротили рівень свого пересування на 4%. Це стосується як пішої ходи, так і використання транспорту.

За останній місяць цей показник загалом впав на 14%. Тобто, з кожним днем ​​пандемії коронавірусу громадяни починають рухатися все менше.

Це пов’язано з тим, що тепер українці вважають за краще працювати дистанційно, без відвідування офісів. Також важливим фактором є сезонне скорочення активності населення, яке часто спостерігається восени.

Нагадаємо, що Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) виступила із заявою про те, що світ зможе побороти пандемію коронавірусу тільки тоді, коли буде винайдено вакцина.

У своїй доповіді на тему пандемії коронавірусу голова ВООЗ говорив про знамениту «іспанку» – пандемії іспанського грипу, як сказали б сьогодні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу