Українці перестали дарувати квіти

Поділитися:

В Україні співвітчизники стали рідше дарувати один одному квіти: флористи скаржаться на зменшення попиту. Про це повідомляє одна з підприємців бізнесу Світлана Смирнова, яка веде флористичну діяльність в Полтавській області.

Як розповіла підприємниця для ЗМІ, з настанням карантину платоспроможність українців стрімко знизилася і це прямо пропорційно відбилося на флористичному бізнесі, який під час обмежень намагався вижити, приймаючи замовлення через онлайн-платформи.

Як констатувала Смирнова, зараз українцям явно не до гарних поздоровлень з квітами і це цілком нормальне явище, так як зарплати впали, ціни ростуть, а частина жителів України сидить без роботи.

У той же час відзначається, що в Україні, незважаючи на важкий період, в цілому виріс попит на свіжі квіти. Поступово мешканці стали частіше віддавати перевагу справжнім букетам і свідомо відмовлятися від штучних квітів.

Як повідомлялося раніше, Міністерство з розвитку економіки і сільськогосподарської діяльності України займеться постачальниками живих квітів.

Йдеться про розслідування з боку міжвідомчої комісії з міжнародної торгівлі (МКМТ), яка заявила про регулярне незаконному імпорті на територію України свежосрезанних троянд.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу