Українським далекобійникам змінили процедуру вагового контролю

Поділитися:

Кабінет міністрів України значно спростив процес вагового контролю на трасах. Тепер зважування буде проводити лише “Уктрансбезпеки”. При цьому буде залучати Національну поліцію, “Укравтодор”, і балансодержательние пункти габаритно-вагового контролю.

Постанова прийнята 19 серпня 2020 року.

У Міністерстві інфраструктури уточнили, що тут неодноразово говорили про реформу “Укртрасбезпеки”. Зокрема, про запуск системи автозапуску габаритно-вагового контролю на трасах української держави з сучасною технікою.

Також змінилася і система штрафів, але поки очікується прийняття цього указу.

Раніше ми писали, що норвезька компанія ASKO, постачальник продуктів харчування, замовила у Scania 75 електромобілів з електричною тягою. Очікується, що нові автомобілі з’являться в продажу протягом трьох років.

Ми також писали, що в Нью-Йорку поліція виявила вантажівки з десятками тел: машини стояли поруч з похоронним бюро в Брукліні. Як повідомляли ЗМІ, скандальний інцидент стався через вихід з ладу морозильних камер закладу. Зокрема, місцеві жителі поскаржилися в правоохоронні органи на сильний неприємний запах на навколишніх вулицях.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу