Український далекобійник отримав штраф в 6,5 тис. євро

Поділитися:

Наявність станцій зважування вантажних автомобілів на в’їзді в столицю аж ніяк не лякає деяких водіїв-далекобійників. Так, 9 липня, був затриманий один з таких порушників, про що повідомили в департаменті транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації ..

Вага вантажівки, який був оштрафований, становив майже 62 тонни вантажу. При цьому максимально дозволена вага для фур – 30 тонн. Відомо, що водій повинен був відвезти вантаж з Полтавської області в столицю, проте зробити йому це не вдалося. Крім невідправленого вантажу, водію ще й виписали рекордний для України штраф в 6,500 євро.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський анонсував нові штрафи для неправомірних власників вантажівок за зайвий вантаж. Про це глава держави заявив в рамках свого робочого візиту на поля Херсонської області, передає прес-служба Офісу Президента.

Раніше повідомлялося, що на основних магістралях країни масово працюють спеціальні пункти контролю ваги, які вимірюють вантаж фур по семи областям України. Це потрібно для того, щоб зберегти цілісність українських доріг, які не витримують великих навантажень, як повідомили в Міністерстві інфраструктури України.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу