Україна відкрила пункти пропуску на кордонах з Білоруссю і Росією

Поділитися:

Україна відновлює пішохідний рух через кордон з Росією і Білоруссю. Також чиновники дозволили пересуватися на авто на кордоні з Білоруссю.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства внутрішніх справ.

За даними відомства, відновиться рух на всіх пунктах пропуску з зазначеними країнами, які були закриті до сьогоднішнього дня. При цьому автодвижение відкриється лише на пунктах «Дольськ» і «Вільча».

Кабінет міністрів видав таку постанову в рамках поетапного ослаблення карантину.

Відзначимо, що на початку місяця влади України дали добро на відкриття ще 5 пунктів пропуску на кордонах з Угорщиною, Словаччиною та Молдовою.

Нагадаємо, що українська сторона на лінії розмежування на Донбасі відкрила перехід в сторону ОРДЛО. У пункту пропуску «Мар’їнка» в Донецькій області сотні людей з самого ранку чекали цієї події.

Всі автомобілі повернулися на українську сторону, так як з того боку не відкрили кордон. Причини такої поведінки незрозумілі, так як Україна не веде переговори з ОРДЛО.

Також уточнимо, що до Верховної Ради внесли законопроект №3609, згідно з яким фізичні особи не зможуть покинути територію України, якщо мають якусь заборгованість.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу