«Укравтодор» розповів, як працює у негоду

Поділитися:

В Укравтодорі (Державне агентство автомобільних доріг України) заявили, що головні дороги країни державного значення забезпечені для проїзду.

Повідомляється, що на дорогах, в умовах негоди, продовжують роботу тисяча одиниць спеціальної техніки, а загальна кількість залучених до розчищення доріг працівників перевищує 1200 осіб.

Слід зазначити, що згідно із прогнозами синоптиків, найближчим часом очікується зміна погоди. По Україні буде переважно хмарно, лише у кількох областях пройдуть сніги (Київська область) та дощі (Закарпаття та Волинь).

Тим не менш, через мороз на багатьох дорогах утворюється ожеледиця. У повідомленні Укравтодору йдеться, що на Миколаївщині очікується II рівень небезпеки (помаранчевий) через ожеледицю. Більше того, «На високогір’ї східної частини Закарпатської області та у горах Львівської області спостерігатиметься значна сніголавинна небезпека (III рівень небезпеки, червоний)».

Отже, водіїв закликають ретельно та відповідально дотримуватися Правил дорожнього руху, бути обережними та акуратними під час водіння в негоду.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, що через негоду в Україні було знеструмлено 165 населених пунктів.

Також ми повідомляли, що «Укравтодор» отримає 190 млн євро на ремонт автобану «Київ-Одеса».

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ